Thema workshop

Een echte boost aan inspiratie!

Dit zijn bijeenkomsten waarin we met een vaste groep een 3tal keer aan de slag gaan met een thema. Veel interactief bezig zijn met voelen, ervaren en indrukken opdoen. Omdat je naar mijn idee blij wordt als je jezelf blijft ontwikkelen. Het houdt je wakker en fris.

Inhoud
Drie bijeenkomsten: zodat je gesteund door de groep, met veel bagage én met een goed gevoel, aan de slag kunt met het thema. Op een manier die echt bij jou past. Want vaak weet je best in je hoofd wat je anders zou ‘moeten’ of kunnen doen, maar is het heel prettig om er een flinke stimulans bij te hebben. Bezoek dan deze workshop, en ervaar hoe het is om het wel zelf te doen, maar niet alleen.
Theorie, oefeningen, ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren en opdrachten om eventueel thuis mee aan de slag te gaan als je dit zou willen. Ik daag je uit om in beweging te komen 🙂 op jouw eigen, unieke manier.

Voor wie?
Een heerlijke oppepper voor mensen die al eerder haptonomie of iets soortgelijks hebben gedaan. Weer even stilstaan bij dat wat je allemaal al weet, en in je hebt. Dit weer even wakker schudden & inzetten én weer wat nieuwe dingen leren over jezelf is waar het over gaat.

Twijfel je over of het geschikt is voor jou? Schroom niet om hier even contact met me over op te nemen!

Kosten, data & locatie
In verband met de drukte in de praktijk zijn er momenteel geen workshops gepland.
Locatie
De Stuijvenberg praktijk voor haptotherapie, Houtse Heuvel 47 A Den Hout.

contact